Cinema în aer liber blank

Cinema în aer liber

Total Investiție: 11.000 EURO

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Parcul Mircea Cancicov, Aleea Parcului 20, Bacău, România
  • Status investiție: finalizată
  • Total Investiție: 11.000 EURO
Mission

În anul 2022, în efortul de a le oferi băcăuanilor o alternativă captivantă pentru petrecerea timpului liber, s-a amenajat un cinematograf în aer liber în Parcul Cancicov. Evenimentul a fost conceput pentru a aduce comunitatea împreună într-un cadru relaxant și distractiv, unde oamenii se puteau bucura de filme în aer liber. Intrarea a fost liberă, permițând tuturor locuitorilor să participe și să se bucure de această experiență culturală.

Cinematograful în aer liber a atras un interes semnificativ din partea băcăuanilor, cu mii de participanți în fiecare seară de proiecție. Fiecare eveniment a fost anunțat în avans, iar informațiile cu privire la filmele care urmau să fie proiectate și orarul de difuzare au fost publicate pe site-ul municipalității și distribuite în comunitate prin intermediul afișelor și rețelelor de socializare.

Parcul Cancicov a fost un loc potrivit pentru acest eveniment datorită spațiului generos și atmosferei prietenoase. Echipamentele necesare pentru proiecția filmelor au fost instalate într-o zonă centrală a parcului, cu ecrane mari și cu un sistem audio de calitate, asigurând o experiență vizuală și auditivă excelentă pentru spectatori.

Atmosfera în timpul proiecțiilor a fost una plină de entuziasm. Familii și prieteni s-au adunat aici pentru a se relaxa și a se distra în aer liber. Spectatorii și-au adus pături și scaune pliante, iar în timpul pauzelor dintre filme au avut posibilitatea să achiziționeze gustări și băuturi de la standurile amplasate în apropiere.

Cinematograful în aer liber din Parcul Cancicov a devenit un eveniment de succes în comunitatea băcăuană, oferind o alternativă atractivă pentru petrecerea timpului liber în aer liber și un mod minunat de a aduce oamenii împreună prin intermediul artei cinematografice. Organizarea acestui eveniment a adăugat o nouă dimensiune de divertisment cultural în oraș și a devenit un moment așteptat în fiecare vară.

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Parcul Mircea Cancicov, Aleea Parcului 20, Bacău, România
  • Status investiție: finalizată
  • Total Investiție: 11.000 EURO