Construire corp de clădire CDI (Centrul de documentare și informare) și cabinete școlare Colegiul „N.V. Karpen” blank

Construire corp de clădire CDI (Centrul de documentare și informare) și cabinete școlare Colegiul „N.V. Karpen”

Total Investiție: 530.000 EURO

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Municipiul, Strada Mioriței 76, Bacău 600279, România
  • Status investiție: în execuție
  • Total Investiție: 530.000 EURO
Mission

Construirea unui corp de clădire dedicat Centrului de Documentare și Informare (CDI) și cabinetele școlare în cadrul Colegiului „N.V. Karpen” are o importanță semnificativă pentru dezvoltarea educației și a mediului de învățare. Acest nou corp de clădire va oferi spații specializate pentru accesul la resursele educaționale, cum ar fi cărți, reviste, materiale multimedia și alte surse informative relevante.

CDI-ul va deveni un centru vital de cercetare, documentare și dezvoltare a cunoștințelor, promovând lectura, explorarea și înțelegerea. De asemenea, construirea cabinetelelor școlare va permite specializarea și dotarea cu echipamente adecvate pentru disciplinele specifice, cum ar fi cabinetele de fizică, chimie, biologie, informatică etc. Aceste facilități vor contribui la consolidarea procesului de învățare și vor stimula dezvoltarea abilităților practice și tehnice ale elevilor.

Mă bucur și pentru faptul că, din 2024, Colegiul ”N.V. Karpen” și, implicit, municipalitatea, va face economii de până la 30 la sută cu agentul termic și consumul de energie!
Se vor finaliza lucrările de reabilitare termică a Corpului principal al școlii și a clădirii în care funcționează grădinița și căminul! Este un proiect european în valoare de aproape 1,8 milioane de euro, finanțat prin Programului Operațional Regional (POR).
Investițiile din fonduri locale sau europene în modernizarea unităților de învățământ vorbesc de la sine despre interesul municipalității de a oferi cele mai bune condiții pentru un sistem educațional de calitate!

Detalii despre investiție:

  • Adresă investiție: Municipiul, Strada Mioriței 76, Bacău 600279, România
  • Status investiție: în execuție
  • Total Investiție: 530.000 EURO